ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγραψε τον επίλογο της καριέρας του ο Πάβλοβιτς

Έγραψε τον επίλογο της καριέρας του ο Πάβλοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την δράση, δύο σχεδόν χρόνια μετά το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο έδωσε το "παρών".

Δύο σχεδόν χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (εκείνο με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ, που έφερε τον αποκλεισμό από το Final Four της EuroLeague), ο Σάσα Πάβλοβιτς ανακοίνωσε σε συνέντευξή του το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο 34χρονος έμεινε ελεύθερος από το "τριφύλλι" λίγες ημέρες μετά τον "σκούπα" από την Λαμποράλ Κούτσα, δίχως να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρά το ενδιαφέρον της Παρτίζαν, ουδέποτε προέκυψε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού υπήρξε μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι. Όπως επίσης στο αγωνιστικό, αφού ο παίκτης επιφυλασσόταν να ενταχθεί σε μια ομάδα που δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διοργανώσεις που συμμετείχε.

" Η καριέρα μου έχει ολοκληρωθεί. Δεν θα ξαναπαίξω, πλέον εργάζομαι ως οδηγός (γελάει). Οδηγώ για τα παιδιά μου, τα πηγαίνω στο σχολείο, στις προπονήσεις τους και κάπως έτσι εξελίσσεται η μέρα μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη μία και μοναδική σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είχε 5.6 πόντους (με 48.2% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα και 63.2% στις βολές), 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 17'09'' συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ