ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμική πρεμιέρα του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο λιθουανικό πρωτάθλημα

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με εντυπωσιακό τρόπο γέμισε τη στατιστική του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στην πρώτη του εμφάνιση στη λιθουανική Λίγκα, ωστόσο η Νεβέζις ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τζουκίγια.

Με ήττα αλλά με καταπληκτική εμφάνιση ξεκίνησε την πορεία του στο λιθουανικό πρωτάθλημα ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, την ώρα που ο αδελφός του Παναγιώτης έπαιρνε λιγότερο χρόνο και δεν πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του. Η Νεβέζις ηττήθηκε εκτός έδρας (68-62) από την Τζουκίγια, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού (αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο) να γεμίζει τη στατιστική του λίγους μήνες μετά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο EuroBasket U20 με την Εθνική Νέων Ανδρών.

Ο Καλαϊτζάκης έμεινε για 33:22 στο παρκέ, σκόραρε 20 πόντους (12 στην τέταρτη περίοδο) από 3/4 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 5/10 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ, έκλεψε τρεις μπάλες και συγκέντρωσε 18 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Γιούλιους Καζακάουσκας (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα) να τον ακολουθεί σε απόδοση. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε έναν πόντο από 1/1 βολή, μία ασίστ και δύο λάθη σε 11:37, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν με 12 πόντους ο Γκεντιμίνας Ζαλάλις και ο Παούλιους Ντανισεβίτσιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ