ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολες στιγμές για τον Ερυθρό Αστέρα

Δύσκολες στιγμές για τον Ερυθρό Αστέρα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Σερβία, αφού ο Ερυθρός Αστέρας άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα ζητώντας οικονομική βοήθεια από τον κόσμο του. Την ίδια στιγμή που ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, ανέφερε ότι οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες!

Θα μπορούσε το μότο να είναι "δώστε και σώστε". Στην προκειμένη περίπτωση όμως ο Ερυθρός Αστέρας προτίμησε το "Doniraj I Dominiraj" που μεταφράζεται κάπως ελεύθερα σε "δωρίστε για να είστε κυρίαρχοι". Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή τη φράση;

Σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα, τα χρέη του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αναγκάζεται πλέον να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα, ζητώντας βοήθειας από τους φιλάθλους του εντός και εκτός Σερβίας!

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ήρθαν μερικά tweets του γνωστού δημοσιογράφου, Ντέιβιντ Πικ, να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερο θόρυβο, αφού ανέφεραν ότι οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες!

Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε δεινή θέση αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ