ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλή ενίσχυση για την Λιέτουβος Ρίτας του Μαυροκεφαλίδη

Διπλή ενίσχυση για την Λιέτουβος Ρίτας του Μαυροκεφαλίδη
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE OFFICIAL PAGE

Σε μία σημαντική κίνηση προέβη η Λιέτουβος Ρίτας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αποκτώντας πακέτο από την (αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League) Νέπτουνας τους Άρνας Μπουτκεβίτσιους και Μιντάουγκας Γκιρντζιούνας.

Καμία φορά ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τον αντίπαλό σου είναι απλώς να.. αγοράσεις δύο από τους καλύτερους παίκτες του. Αυτό σκέφτηκαν μάλλον στην Λιέτουβος Ρίτας κι έτσι προχώρησαν στην απόκτηση πακέτο των Άρνας Μπουτκεβίτσιους (25 χρονών, 1.97 μέτρα, σμολ φόργουορντ) και Μιντάουγκας Γκιρντζιούνας (28 χρονών, 1.88 μέτρα, πόιντ γκαρντ) από τη Νέπτουνας!

Με αυτή την κίνηση η ομάδα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ενισχύθηκε σημαντικά και παράλληλα αποδυνάμωσε την αντίπαλό της, αφού την δεδομένη στιγμή η Νέπτουνας είναι δεύτερη στην βαθμολογία με ρεκόρ 10-3, με την Λιέτουβος Ρίτας να βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 9-4!

Οι δύο νέοι παίκτες της ομάδας του Βίλνιους υπέγραψαν αμφότεροι πολυετή συμβόλαια. Την φετινή σεζόν ο Μπουτσκεβίτσιους έχει 10.2 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο στο Λιθουανικό πρωτάθλημα και 13.1 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο στο Basketball Champions League, ενώ ο Γκιρντζιούνας έχει 11.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο στην Λιθουανία και 12.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο στο Basketball Champions League αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ