ΜΠΑΣΚΕΤ

Διέλυσε την Χαποέλ Τελ Αβίβ στον πρώτο ημιτελικό η Μακάμπι

Διέλυσε την Χαποέλ Τελ Αβίβ στον πρώτο ημιτελικό η Μακάμπι
EUROKINISSI

Η Μακάμπι επιβλήθηκε άνετα με 98-74 της Χαποέλ Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος του Ισραήλ για πρώτη φορά έπειτα από το 2014!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μακάμπι στον πρώτο ημιτελικό του ισραηλινού πρωταθλήματος κόντρα στην Χαποέλ Τελ Αβίβ. Στηριζόμενη σε ένα επιμέρους σκορ 31-14 στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Νέβεν Σπάχια επιβλήθηκε εύκολα με 98-74 των αντιπάλων της και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού που θα διεξαχθεί αύριο (11/6) ανάμεσα στην Χαποέλ Χολόν και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Με αυτή τη νίκη η Μακάμπι έσπασε μία "κατάρα" που την κυνηγάει από το 2014, την τελευταία χρονιά δηλαδή που είχε καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος. Έκτοτε πέρασε μία τριετία... ξηρασίας, ωστόσο φέτος θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της λίγκας.

Οι Τζέρεμι Πάργκο και Άλεξ Τάιους είχαν από 18 πόντους για τους νικητές, με τον Ντισόν Τόμας να προσθέτει 17 πόντους και τον Νόρις Κόουλ 13 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Αντρίαν Μπανκς είχε 16 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ