ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός τετράδας οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

Εκτός τετράδας οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού ηττήθηκε από την ισπανική Οσπιταλέτ 76-65 και έμεινε εκτός τετράδας στο Adidas Next Generation Tournament (VIDEO).

Μετά την ήττα από την Τσεντεβίτα (57-66) η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού υπέστη και δεύτερη στο πλαίσιο του Adidas Next Generation Tournament της Euroleague. Αυτή τη φορά οι “πράσινοι” ηττήθηκαν από την ισπανική Οσπιταλέτ με 76-65, παρά τους 13 πόντους του Πιλάβιου και τους 16 του Καλαϊτζάκη, που μάζεψε και 7 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 19-18 στο φινάλε της πρώτης περιόδου αλλά στο ημίχρονο οι Ισπανοί ξέφυγαν με 43-32 και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο (63-47). Το καλύτερο που κατάφερε η ομάδα του Γιώργου Καλαϊτζή ήταν να μειώσει το σκορ μέχρι τους έντεκα πόντους, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα που την έθεσε μαθηματικά εκτός τετράδας, μετατρέποντας σε διαδικαστικό τον αποψινό αγώνα με τη Μπανταλόνα στις 19:00.

Στο ματς που έγινε λίγη ώρα νωρίτερα η Μπανταλόνα επικράτησε με 70-57 της Τσεντεβίτα και εξασφάλισε μία θέση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Έπειτα από δύο αγώνες η κατάταξη στον 2ο όμιλο έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Μπανταλόνα 2-0

2. Τσεντεβίτα 1-1

3. Οσπιταλέτ 1-1

4. Παναθηναϊκός 0-2

Στο video που ακολουθεί δείτε στιγμιότυπα από την 1η μέρα το τουρνουά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ