ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν ξανάγινε: Ο Σιρέικα έβαλε τους παίκτες να πάρουν κάμψεις σε timeout!

Lithuania Head coach Antanas Sireika talks with reporters Friday, Aug. 18, 2006 during a practice session in Hamamatsu, central Japan.  Lithuania begins play at the World Championships in Group C on Saturday against Turkey.  (AP Photo/Koji Sasahara)
Lithuania Head coach Antanas Sireika talks with reporters Friday, Aug. 18, 2006 during a practice session in Hamamatsu, central Japan. Lithuania begins play at the World Championships in Group C on Saturday against Turkey. (AP Photo/Koji Sasahara) AP

"Δεν γυρίσατε στην άμυνα, γι' αυτό πέστε για push-ups". Και όμως, αυτή ήταν ο απόφαση του Αντάνας Σιρέικα στο ματς της Σιαουλιάι με την Πάρμα!

Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του λιθουανικού μπάσκετ, αλλά και αρκετά... εκκεντρικός. Ο Αντάνας Σιρέικα βγάζει πλέον το ψωμί του στην Σιαουλιάι, το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) όμως γύρισε τον χρόνο πολύ πίσω με μια απόφασή που προκαλεί εντύπωση.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με την Πάρμα (στα πλαίσια τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και η Λιετκαμπέλις), ο Σιρέικα εκνευρίστηκε όταν οι πέντε παίκτες του δεν γύρισαν στην άμυνα. Κάλεσε timeout και σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, τους ανάγκασε να πάρουν κάμψεις μπροστα στα μάτια όσων βρίσκονταν στο γήπεδο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι γινόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ