ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί από την Παρτιζάν ο Σάμουελς

Αποχωρεί από την Παρτιζάν ο Σάμουελς
ABA-LIGA

Η Παρτιζάν έλυσε το συμβόλαιο του Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα έπειτα από μόλις ένα μήνα.

Αρχικά τέθηκε εκτός ομάδας επειδή προτίμησε να εκφράσει τα παράπονά του στην Παρτιζάν για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του και την καθυστέρηση στον πρώτο του μισθό μέσω... Instagram. Τώρα, ο Σαμάρντο Σάμουελς δεν λογίζεται καν παίκτης του ιστορικού σερβικού συλλόγου.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Νίκολιτς, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της χώρας και με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Σάμουελς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. " Είναι προβληματικός παίκτης, αλλά όταν τον αποκτήσαμε δεν είχαμε άλλη επιλογή, επειδή θέλαμε να βελτιώσουμε την ομάδα και να έχουμε καλύτερη πορεία. Οι παίκτες που ήθελα εγώ τότε είχαν ήδη ομάδα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκολιτς, αδειάζοντας με τον τρόπο του τον παίκτη.

Ο Σάμουελς άντεξε μόλις ένα μήνα στην Παρτιζάν, έχοντας σε αυτό το διάστημα 10.7 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα και 13 πόντους και 9 ριμπάουντ μέσο όρο στο EuroCup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ