ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποβλήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο φιλικού της Ζαλγκίρις ο Γιασικεβίτσιους!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS    (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ICON

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κατάφερε κάτι πραγματικά σπάνιο, αφού αποβλήθηκε από τους διαιτητές στο πρώτο δεκάλεπτο του φιλικού της ομάδας του με την Τόφας!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι είναι νευρικός. Φρόντισε λοιπόν να επιβεβαιώσει την φήμη του στο φιλικό της Ζαλγκίρις με την Τόφας, αφού αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου!

Με την ομάδα του να βρίσκεται στην επίθεση, ο Λιθουανός τεχνικός εκνευρίστηκε από τον καταλογισμό ενός επιθετικού φάουλ από τους διαιτητές της αναμέτρησης και ξέσπασε σε έναν από αυτούς. Αποτέλεσμα; Να αποφασίσει το διαιτητικό τρίο να τον στείλει στα αποδυτήρια, με την Ζαλγκίρις να συνεχίζει έκτοτε με τον πρώτο βοηθό του!

Στην Ζαλγκίρις μάλιστα έδειξαν περήφανοι για αυτό το γεγονός, γράφοντας στο twitter: "Αυτό είναι πάθος! Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους αποβλήθηκε στην 1η περίοδο ενός φιλικού αγώνα!"

Δείτε το σχετικό post:

Αποβλήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο φιλικού της Ζαλγκίρις ο Γιασικεβίτσιους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ