ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε από την Βαλτική Λίγκα λόγω των αδελφών Μπολ η Βιτάουτας!

Αποσύρθηκε από την Βαλτική Λίγκα λόγω των αδελφών Μπολ η Βιτάουτας!
VYTAUTAS OFFICIAL SITE

Η Βιτάουτας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Βαλτική Λίγκα, αφού αποφάσισε να δώσει σειρά φιλικών αγώνων τον Ιανουάριο στο πλαίσιο του "Big Baller Brand Challenge Games" (!), σε μία κίνηση που σχετίζεται άμεσα με την απόκτηση των αδελφών Μπολ.

Οι... εκπλήξεις συνεχίζονται στην Βιτάουτας, την ομάδα που απέκτησε τους ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο Μπολ. Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, αποφάσισε να αποσυρθεί από την Βαλτική Λίγκα, αφού λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει μετά την απόκτηση των αδελφών Μπολ προτιμάει να δώσει σειρά φιλικών αγώνων τον Ιανουάριο!

Τα συγκεκριμένα φιλικά μάλιστα θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του "Big Baller Brand Challenge Games", με την Βιτάουτας να αναμένεται να αντιμετωπίσει από τις 9 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου διαδοχικά τις δεύτερες ομάδες της Ζαλγκίρις και της Λιέτουβος Ρίτας, την Ντζουκάι, καθώς και τις Τζονάβα και Βίτις που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του Λιθουανικού πρωταθλήματος! Οι αγώνες μάλιστα θα μεταδoθούν μέσω Facebook!

Όπως γίνεται βέβαια σαφές, η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικά κριτήρια, με τον πατέρα των δύο αθλητών, ΛαΒάρ Μπολ, να δηλώνει στο ESPN ότι " αυτό είναι κάτι σπουδαίο για όλους. Είμαι ενθουσιασμένος που έδωσαν σε αυτό το τουρνουά το όνομα της εταιρίας μου (σ.σ Bg Baller Brand), αφού διαφημίζεται η εταιρεία και θα δούμε ποιοτικό μπάσκετ. Και θα μπορέσει να το παρακολουθήσει και ο κόσμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ