ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολύθηκε ο Κατσικάρης από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Απολύθηκε ο Κατσικάρης από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ
HTTP://WWW.YNET.CO.IL

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε την απόλυση του Φώτη Κατσικάρη μία ημέρα μετά τη νέα ήττα από τη Γαλατάσαραϊ για την 5η αγωνιστική του Eurocup.

Τυπικά τέλος από τη Χάποελ Ιερουαλήμ αποτελεί ο Φώτης Κατσικάρης, μία ημέρα μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Γαλατάσαραϊ και τις έντονες -και ακραίες- αποδοκιμασίες από το κοινό της ομάδας. Η Χάποελ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ευχαριστώντας τον Ελληνα προπονητή για την προσφορά του στο χρονικό διάστημα που έκατσε στον πάγκο της Χάποελ.

" Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Φώτη Κατσικάρη, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους και ο προπονητής να ολοκληρώσει άμεσα το ρόλο του στο σύλλογο. Η ομάδα εύχεται καλή τύχη στον κ. Κατσικάρη στη συνέχεια της διαδρομής του" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χάποελ.

Μαόρ, ο αντί-Κατσικάρης

Τη θέση του Κατσικάρη στον πάγκο της Χάποελ θα πάρει ο Μόντι Μαόρ, μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς της ομάδας. Ο Μαόρ διανύει τη δεύτερη χρονιά του στον πάγκο της Χάποελ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, ωστόσο έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο Eurocup. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές η ομάδα της Ιερουσαλήμ βρίσκεται στην έκτη -και τελευταία- θέση του 2ου ομίλου με μία νίκη και τέσσερις ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ