ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Ολυμπιακό στην Άλμπα ο Τσάπμαν

Από τον Ολυμπιακό στην Άλμπα ο Τσάπμαν

Στην Άλμπα Βερολίνου υπέγραψε συμβόλαιο για δύο μήνες ο Κλιντ Τσάπμαν, που προπονήθηκε για περίπου 10 ημέρες στον Ολυμπιακό.

Δεν άργησε να βρει ομάδα ο Κλιντ Τσάπμαν μετά το βραχύβιο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ που μέχρι την περασμένη Τετάρτη έκανε προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες στους "ερυθρόλευκους", υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών στην Αλμπα Βερολίνου.

Ο Τσάπμαν προκάλεσε αίσθηση την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα φιλικό του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα Μάλαγα , στο οποίο πέτυχε 17 πόντους με 6/6 δίποντα και έδειξε ανέλπιστα καλά στοιχεία. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε 14,7 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον Τσάπμαν με σκοπό να καλύψει το κενό του Ντένις Κλίφορντ, ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες λόγω τραυματισμού. " Όπως και ο Ντένις, ο Κλιντ είναι πολύ κινητικός για ψηλός. Πιστεύουμε λοιπόν ότι θα βρει γρήγορα τη θέση του στο σύστημα του Άιτο (Ρενέσες)", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Άλμπα, Χιμάρ Ογιέντα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ