ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέκτησε τον αρχηγό της εθνικής εφήβων της Σερβίας η FMP

Απέκτησε τον αρχηγό της εθνικής εφήβων της Σερβίας η FMP

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε η σερβική FMP, η οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Αλέξα Ουσκόκοβιτς, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της εθνικής εφήβων της ομάδας της Σερβίας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το καλοκαίρι.

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ, ο Αλέξα Ουσκόκοβιτς (18 χρονών, 1.90 μέτρα, πόιντ γκαρντ) ανήκει πλέον στην FMP. Όπως έγινε γνωστό, ο ιστορικός σερβικός σύλλογος (που στο παρελθόν ήταν γνωστός ως Ζελέσνικ) πρόσφερε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στον 18χρονο γκαρντ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα.

Ο Ουσκόκοβιτς ήταν ο αρχηγός της εθνικής εφήβων της Σερβίας στο πρόσφατο Eurobasket U18 που έγινε στην Σλοβακία, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αριθμώντας 9.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά αγώνα σε 23 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι.

Ο Ουσκόκοβιτς δεν αποκλείεται πάντως αν έχει καλή παρουσία στην FMP να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού η FMP είναι εδώ και χρόνια η θυγατρική ομάδα των "ερυθρολευκων" της Σερβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ