ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέφυγε την "σκούπα" η Χαπόελ Ιερουσαλήμ

Απέφυγε την "σκούπα" η Χαπόελ Ιερουσαλήμ

Η Χαπόελ Ιερουσαλήμ επικράτησε εντός έδρας της Ιρόνι Ναχαρίγια κι έμεινε "ζωντανή" στη διεκδίκηση του εισιτήριου για τα ημιτελικά του ισραηλινού πρωταθλήματος. Εκτός δωδεκάδας ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Παράταση ζωής πήρε η Χαπόελ Ιερουσαλήμ για την πρόκριση στους "4" του ισραηλινού πρωταθλήματος, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ιρόνι Ναχαρίγια (84-75) στο Game 3 των προημιτελικών.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, κι υπό την απειλή της "σκούπας" από αυτή του Έρικ Αλφάσι. Η επιστροφή του Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ στην δράση συνέπεσε με την αγωνιστική ανάταση των "κόκκινων", οι οποίοι πάντως δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις , με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να αποφασίζει την απουσία του από τα κοινά της ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη προημιτελική αναμέτρηση, ο Τζερόμ Ντάισον (18π.), ο Ρίτσαρντ Χάουελ (16π., 12ριμπ.) και ο Κέρτις Τζέρελς (14π.) ηγήθηκαν για τους γηπεδούχους, που είχαν 55% (12/22) στα τρίποντα. Επίδοση που έκανε τη διαφορά σε βάθος χρόνου, όπως επίσης τα 13 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν στην αναμέτρηση.

Από την άλλη, οι Τζόναθαν Σκιόλντεμπραντ (18π.) και Τάιρον Νας (12π.) έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κάτι που ισχύει επίσης για τον Ντέργουιν Κίτσεν, μιας κι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Όσο για τον MVP των δύο προηγούμενων αγώνων; Ο Σκότι Χόπσον δεν μπόρεσε να κάνει πάλι τη διαφορά, αφού είχε μόλις 6 πόντους (με 2/5 δίπ., 0/3 τρίπ., 2/4 βολ.), 2 ριμπάουντ και 4 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ