ΜΠΑΣΚΕΤ

Απαγόρευση εισόδου στον οπαδό που έσπρωξε τον Μίτσιτς

Απαγόρευση εισόδου στον οπαδό που έσπρωξε τον Μίτσιτς

Ο οπαδός της Λιέτουβος Ρίτας, ο οποίος απώθησε με δύναμη τον Βασίλιε Μίτσιτς, δεν έμεινε ατιμώρητος, καθώς του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους 15 επόμενους μήνες.

Ένας οπαδός της Λιέτουβος Ρίτας κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος με την Ζάλγκιρις έπεσε με φόρα πάνω στον Βασίλιε Μίτσιτς και η πράξη του δεν έμεινε ατιμώρητη.

Η αστυνομία του Βίλνιους κατάφερε να τακτοποιήσει τον θερμόαιμο οπαδό, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο για 15 μήνες. Επίσης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας delfi.lt, ο οπαδός τιμωρήθηκε και με ένα πρόστιμο 85€, καθώς το αδίκημα που υπέπεσε δεν θεωρήθηκε σοβαρό.

Θυμίζουμε πως για το επεισόδιο τιμωρήθηκε και η Λιέτουβος Ρίτας, η οποία πάντως την γλίτωσε φθηνά , καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000€, ενώ λίγες μετά το περιστατικό που σημειώθηκε, η Ζάλγκιρις πήρε μία απόφαση που αποτελεί... σταθμό . Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας σε συνεργασία με την αστυνομία αποφάσισαν πως στον τρίτο τελικό θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιον βρίσει, καθώς θα κινδυνεύει με πρόστιμο και με προσαγωγή από τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ