ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλεξάνταρ Πέτροβιτς: "Ο Ντράζεν υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει στον Παναθηναϊκό"

Αλεξάνταρ Πέτροβιτς: "Ο Ντράζεν υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει στον Παναθηναϊκό"
FIBA

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, μίλησε για τον αδικοχαμένο αδερφό του, αναφερόμενος στο πόσο κοντά είχε φτάσει από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τον τραγικό θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Νυρεμβέργης-Μονάχου, ο αδερφός του, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα επιβεβαιώνοντας ότι ο "Μότσαρτ" ήταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

" Ήταν μια περίοδος κατά την οπόια ο Ντράζεν ήταν απογοητευμένος με το ΝΒΑ. Είχε κάνει μια σπουδαία σεζόν ωστόσο δεν τον είχαν επιλέξει στο All Star Game.

Στον Παναθηναϊκό έπαιζε ο Βράνκοβιτς και προπονητής ήταν ο Παβλίσεβιτς. Πράγματι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει στον Παναθηναϊκό" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός ηγέτης της Εθνικής Βραζιλίας, που βρέθηκε στο δρόμο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Μετά το δυστύχημα βρήκα σε ένα πορτοφόλι του Ντράζεν ένα χαρτί όπου ήταν γραμμένα τα ονόματα των Νετς, των Νικς, των Ρόκετς και του Παναθηναϊκού. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του ήταν μπροστά του, αλλά δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ που θα μπορούσε να φτάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ