ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδριατική Λίγκα: Οριστική διακοπή χωρίς πρωταθλητή

Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα οι ομάδες της Αδριατικής Λίγκας αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

Η Αδριατική Λίγκα ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ "novosti", οι ομάδες αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την οριστική διακοπή της EuroLeague ήταν μάλλον δεδομένο ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να συνεχιστεί η Αδριατική Λίγκα, στην οποία έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν ομάδες από πέντε χώρες (Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Βοσνία).

Υπενθυμίζεται ότι από ο πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας κερδίζει ένα εισιτήριο για την EuroLeague της επόμενης σεζόν. Με την EuroLeague να αποφασίζει όμως η σεζόν 2020/21 να διεξαχθεί με τις ίδιες ομάδες δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η Αδριατική Λίγκα. Μεγάλη χαμένη βέβαια είναι η Παρτιζάν, η οποία την στιγμή της διακοπής βρισκόταν στην πρώτη θέση, ενώ είχε προκριθεί και στην 8αδα του Eurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ