Αδριατική Λίγκα: Οριστική διακοπή χωρίς πρωταθλητή

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα οι ομάδες της Αδριατικής Λίγκας αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

Η Αδριατική Λίγκα ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ "novosti", οι ομάδες αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την οριστική διακοπή της EuroLeague ήταν μάλλον δεδομένο ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να συνεχιστεί η Αδριατική Λίγκα, στην οποία έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν ομάδες από πέντε χώρες (Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Βοσνία).

Υπενθυμίζεται ότι από ο πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας κερδίζει ένα εισιτήριο για την EuroLeague της επόμενης σεζόν. Με την EuroLeague να αποφασίζει όμως η σεζόν 2020/21 να διεξαχθεί με τις ίδιες ομάδες δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η Αδριατική Λίγκα. Μεγάλη χαμένη βέβαια είναι η Παρτιζάν, η οποία την στιγμή της διακοπής βρισκόταν στην πρώτη θέση, ενώ είχε προκριθεί και στην 8αδα του Eurocup.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.