ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδριατική Λίγκα: Κλείνει το... μισό Μοράτσα για τον 4ο τελικό

Αδριατική Λίγκα: Κλείνει το... μισό Μοράτσα για τον 4ο τελικό

Η Αδριατική Λίγκα αποφάσισε να κλείσει όλες τις θύρες που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο, ενόψει του αποψινού τέταρτου τελικού (19/4, 20:00) μεταξύ της Μπουντούτσνοστ και του Ερυθρού Αστέρα (VIDEO).

Η πολεμική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι "βαρβάρι", οι φανατικοί οπαδοί της Μπουντούτσνοστ, πριν και κατά την διάρκεια του τρίτου τελικού της Αδριατικής λίγκας, δεν πέρασε ατιμώρητη. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να κλείσει ένα μεγάλο μέρος του "Μοράτσα" ενόψει του αποψινού τέταρτου τελικού (19/4, 20:00) μεταξύ της Μπουντούτσνοστ και του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, η Αδριατική Λίγκα έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι θύρες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του γηπέδου, ενώ παράλληλα τιμώρησε και με πρόστιμο την Μπουντούτσνοστ. Στον τρίτο αγώνα της σειράς η Μπουντούτσνοστ επικράτησε με 80-72 του Ερυθρού Αστέρα και μείωσε την σειρά των τελικών σε 2-1, ωστόσο στιγματίστηκε από το κλίμα τρομοκρατίας με το οποίο περίμεναν οι γηπεδούχοι την σερβική ομάδα.

Μία ημέρα πριν από τον τέταρτο αγώνα μίλησε στα Μ.Μ.Ε. ο Μίλαν Τόμιτς, αφήνοντας αιχμές για τα σχόλια που είχε κάνει ο Γιασμίν Ρέπεσα μετά τον δεύτερο τελικό, όταν υποστήριξε ότι πέταξε το σακάκι του από τα φτυσίματα που δέχτηκε... " Δεν θα έπρεπε να δίνουμε προσοχή σε άλλα πράγματα, όλοι είδατε τι έγινε εδώ πέρα. Δεν θα ήθελα όμως να κάνω κάποιο σχόλιο πέρα από το μπάσκετ, όπως έκαναν κάποιοι συνάδελφοι μετά το ματς στο Βελιγράδι", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Δείτε τι είχε γίνει λίγο πριν από τον 3ο αγώνα στην Ποντγκόριτσα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ