EUROLEAGUE

Ζήσης: "Για 40 λεπτά θα είναι πόλεμος"

Ζήσης: "Για 40 λεπτά θα είναι πόλεμος"

Έτοιμος για σκληρά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ο Νίκος Ζήσης ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι είναι τελείως διαφορετική η φετινή σειρά!

Ο Νίκος Ζήσης παραχώρησε συνέντευξη για τους αγώνες της Σιένα με τον Ολυμπιακό, στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας και αναφέρθηκε στους αγώνες με τους "ερυθρολεύκους".

Παράλληλα, σχολίασε ότι θα γίνει πόλεμος στα 40 λεπτά των αγώνων, έστω κι αν μετά θα τα πει σε φιλικό τόνο με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα.

"Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο για μία ομάδα να προκρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους "8" της Ευρωλίγκας και να αντιμετωπίζει τον ίδιο αντίπαλο. Για μένα φέτος οι ομάδες είναι αρκετά διαφορετικές σε σχέση με πέρσι", υπογράμμισε ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε:

"Πολλοί παίκτες και οι ίδιοι προπονητές έχουν μείνει σε Σιένα και Ολυμπιακό, αλλά τα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετικά. Φέτος έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας με το μέρος μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Ωστόσο, δεν σημαίνει τίποτα. Είδαμε τι συνέβη πέρσι όταν προκρίθηκαν οι τρεις ομάδες από τις 4 του Final-4 χωρίς να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Εμείς θα κατέβουμε στο γήπεδο την Τετάρτη γνωρίζοντας ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε καλά τόσο σε άμυνα όσο και στην άμυνα".

"Θα είναι ένας πόλεμος"

Ο Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνάντηση του με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα και ξεκαθάρισε πως τόσο αυτός όσο κι εκείνοι (Πρίντεζης, Σπανούλης, Πελεκάνος) θα προσπαθήσουν να προκριθούν στο Final-4.

Μετά από τόσα χρόνια που παίζω στο εξωτερικό, δεν μου κάνει πια εντύπωση όταν αντιμετωπίζω πολλούς από τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα. Καθένας θέλει να κερδίσει για την ομάδα του. Εγώ από την πλευρά του θέλω να πάω για μία ακόμα χρονιά στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Κι αυτοί από την πλευρά τους, θέλουν να πετύχουν το ίδιο. Ελπίζω να υπάρξει χρόνος να τα πω μαζί τους μετά το τέλος του αγώνα, αλλά τα 40 λεπτά του καθένα αγώνα θα είναι ένας πόλεμος".

Στη συνέχεια, ο Ιταλός συνάδελφος του ζήτησε να πει κάτι στα ελληνικά και ο Νίκος Ζήσης τόνισε αφού στη συνέχεια εξήγησε τι είπε: "Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή σειρά. Να υπάρχει θέαμα, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και να την ευχαριστηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος".

"Φαβορί η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα"

Σε ερώτηση για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2008 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: "Ήταν μία πολύ δύσκολη και σκληρή σεζόν, γιατί κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να είσαι το απόλυτο και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι το Μάιο που έγινε το Final-4. Όπως τώρα είναι η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πιστεύω ότι αυτές θα είναι οι δύο ομάδες που βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη. Κι αυτό ήταν πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει κάθε μέρα να πηγαίνεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς στην προπόνηση. Κι επίσης πρέπει να είσαι και τυχερός για να είσαι στην καλύτερη σου κατάσταση κατά τη διάρκεια του Final-4, όπου όλα κρίνονται. Είναι μόνο δύο παιχνίδια και χρειάζεται να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς αλλά και στην καλύτερη τους κατάσταση.

Στο τέλος θυμάμαι ότι το να νικήσουμε ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά το αξίζαμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ