EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις - Αρμάνι: Τέθηκε θέμα αναβολής λόγω κοροναϊού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Υπουργείο Υγείας της Λιθουανίας εξέφρασε την ανησυχία του ενόψει του αγώνα της Ζάλγκιρις με την Αρμάνι λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού στην Ιταλία, ωστόσο η Ζάλγκιρις με ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα.

Η εμφάνιση του κοροναϊού στην Ιταλία οδήγησε στην αναβολή περισσότερων από 150 αγώνες. Με την Ζάλγκιρις να υποδέχεται λοιπόν την Αρμάνι την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, το Υπουργείου Υγείας εξέφρασε τον προβληματισμό του, θέτοντας θέμα αναβολής. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Με ανακοίνωσή της στο σάιτ της, η Ζάλγκιρις υποστήριξε ότι έπειτα από επικοινωνία που είχε με την EuroLeague και την Αρμάνι Μιλάνο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, τονίζοντας ότι δεν έχει ενημέρωση για αναβολή του αγώνα.

" Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί εδώ και 3 εβδομάδες, ενώ 35 εισιτήρια έχουν δοθεί στην Αρμάνι, χωρίς να είναι γνωστά τα ονόματα των ανθρώπων που θα έρθουν.

Η Αρμάνι επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια σε μικρά γκρουπ ή ατομικά. Η Αρμάνι προετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα και θα φτάσει στο Κάουνας όπως ακριβώς προβλέπεται. Η Ζάλγκιρις επικοινώνησε και με την EuroLeague, η οποία επίσης παρακολουθεί την υποθεση. Στο κοντινό μέλλον η λίγκα θα συζητήσει την κατάσταση για να διαπιστώσει αν υπάρχει αληθινή απειλή αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ζάλγκιρις, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Προσωρινά τουλάχιστον.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ