EUROLEAGUE

Χωρίς Καλάθη για την 2η σερί νίκη του ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αυλαία της 3ης... διαβολοβδομάδας της EuroLeague ανοίγει σήμερα (19/12) με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι για την 13η αγωνιστική χωρίς τον τραυματία Νικ Καλάθη, ψάχνοντας την 2η σερί νίκη του, αλλά και την 7η στα τελευταία 8 παιχνίδια του στην διοργάνωση.

Η επικίνδυνη Μακάμπι έρχεται στο ΟΑΚΑ θέλοντας να κάνει την ζημιά στον Παναθηναϊκό (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες απέχουν μόλις μία νίκη, με τους "πράσινους" να ισοβαθμούν με τη Μακάμπι στην 3η θέση με ρεκόρ 8-4 και τη Μακάμπι να ακολουθεί με ρεκόρ 7-5.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Νικ Καλάθη, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει θεραπείες στον λαβωμένο δεξιό του ώμο. Οι "πράσινοι" έχουν καλό μομέντουμ, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ συνολικά μετράνε 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια τους. Για να κερδίσει ωστόσο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να παίξει με ενέργεια για να αντέξει στον ρυθμό της Μακάμπι, θέλοντας να ξεκινήσει με το "δεξί" στην τρίτη... διαβολοβδομάδα της σεζόν, αφού βάσει προγράμματος οι ομάδες της διοργάνωσης αναμένεται να δώσουν 2 αγώνες σε διάστημα τριών ημέρων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας, με όλους τους αγώνες (όλοι θα καλυφθούν με LIVE Blog από το Sport24.gr):

19:45 Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας

20:00 Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ

21:15 Παναθηναϊκός - Μακάμπι

21:45 Ρεάλ - Βαλένθια

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ