EUROLEAGUE

Χωρίς 11 παίκτες στην προετοιμασία η Μπασκόνια!

Χωρίς 11 παίκτες στην προετοιμασία η Μπασκόνια!
EUROKINISSI

Η Μπασκόνια... ξέμεινε από παίκτες για την προετοιμασία, καθώς οι 11 εξ αυτών θα συμμετέχουν στο τέταρτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Πολλές ομάδες έχουν αναγκαστεί να κάνουν μετ' εμποδίων προετοιμασία λόγω του τέταρτου "παραθύρου" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Καμία πάντως δεν πρόκειται να επηρεαστεί περισσότερο από την Μπασκόνια, αφού 11 παίκτες από την βασκική ομάδα θα συμμετάσχουν συνολικά στις εθνικές ομάδες, αναγκάζοντας τον Πέδρο Μαρτίνεθ να διακόψει για την τρέχουσα εβδομάδα την προετοιμασία!

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Βιλντόζα θα βρίσκεται με την Εθνική Αργεντινής, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με την Βραζιλία, οι Τόρνικε Σενγκέλια, Ματ Τζάνινγκ και Ράτι Αντρονικασβίλι με την Γεωργία, ο Γιοχάνες Βόιτμαν με την Γερμανία, ο Βενσαν Πουαριέ με την Γαλλία, ο Ιλιμάνε Ντιόπ με την Ισπανία, ο Γιούρι Ματσούρα με την Σλοβενία, ο Σάντερ Ραϊέστε με την Εσθονία και ο Σαβόν Σιλντς με την Δανία.

Αν ήταν υγιείς και οι τραυματίες Τζέισον Γκρέιντζερ και Πατρίσιο Γκαρίνο (που θα έπαιζαν κι αυτή στην Ουρουγουάη και στην Αργεντινή αντίστοιχα), τότε ο αριθμός των διεθνών παικτών θα έφτανε τους 13 στη Μπασκόνια! Με άλλα λόγια, οι μόνοι που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες από τους παίκτες της Μπασκόνια είναι τρεις: ο Αμερικανός Ντάρεν Χίλιαρντ, ο Βόσνιος Αϊντίν Πενάβα, ο Λιθουανός Τάντας Σεντεκέρσκις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ