EUROLEAGUE

Χάντερ: "Στο πρώτο μας παιχνίδι, ο Μπουρούσης με κλώτσησε στον κ***"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οθέλο Χάντερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κάιλ Χάινς στο κανάλι της EuroLeague και μίλησε για όσα έχει ζήσει στα παρκέ τα τελευταία χρόνια.

Ο Κάιλ Χάινς έχει σταματήσει (υποχρεωτικά) να κάνει σκριν και να μαζεύει ριμπάουντ μετά τη διακοπή της EuroLeague, είναι όμως πολύ ενεργός σε άλλα θέματα. Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να παρουσιάζει τις εκπομπές του για το κανάλι της EuroLeague, με τον οθέλο Χάντερ να είναι ο καλεσμένος του αυτή τη φορά.

Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στο "A quarter with Kyle Hines" για όσα έχει ζήσει στην EuroLeague, εξήγησε γιατί ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο αγαπημένος του αντίπαλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως αν υπάρχει κάτι που ζηλεύει από τους κοντούς, αυτό είναι ο χειρισμός της μπάλας του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς κρατιέται σε φόρμα: "Γι να είμαι ειλικρινής μόνο μία φορά έκανα γυμναστική στο σπίτι. Η ομάδα μάς έχει δώσει πρόγραμμα τεσσάρων ημερών, αλλά σκέφτηκα "θα ξεκουράσω για λίγο τοσ ώμα μου". Χθες πήγα στο γυμναστήριο για πρώτη φορά, για να κάνω λίγα βάρη. Προσέχω όσο γίνεται να μην κολλήσω τίποτα".

Για την παρουσία του στη Μακάμπι: "Είναι πολύ όμορφα μέχρι τώρα. Στην αρχή οι προσδοκίες για εμάς ήταν κάπως χαμηλά θα έλεγα, εγώ ήθελα κυρίως να μπούμε στα playoffs. Κατάλαβα όμως πως έχουμε μια σπουδαία ομάδα. Όλοι "κολλήσαμε" μεταξύ μας πολύ γρήγορα, έχω ξαναδουλέψει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο παρελθόν και το να είμαι πάλι κοντά του και να με καταλαβαίνει είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί φέτος, κι αν θα πάμε απευθείας στην επόμενη σεζόν. Λέω στα υπόλοιπα παιδιά πως αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκουράσουν το κορμί τους και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους".

Για το πώς έχει εξελιχθεί η σεζόν: "Ο κόσμος φίλε, είναι υπέροχος. Φέρνουν τόσο πολλή ενέργεια στο γήπεδο, μας ανεβάζουν όλους, ειδικά όταν δεν είμαστε καλά. Το καλό σε όλα τα παιδιά είναι πως κανείς δεν θέλει να χάσει. Όλοι παλεύουν και δίνουν ό,τι έχουν σε κάθε κατοχή, σε άμυνα και επίθεση".

Για την καλύτερη ανάμνηση της καριέρας του: "Προφανώς το γεγονός πως πέρσι κατέκτησα την EuroLeague ήταν σπουδαίο. Θα έλεγα όμως για την εποχή της Σιένα, γιατί κανείς στην EuroLeague δεν ήξερε ποιος ήμουν. Η ομάδα ήταν ήδη σπουδαία, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά σε τόσο ψηλό επίπεδο και ήμασταν όλοι πολύ πεινασμένοι. Δεν είχα το παραμικρό άγχος, το απολάμβανα τόσο πολύ".

Για τον αγαπημένο του περιφερειακό με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης: "Δεν θα πω ψέματα. Είναι δύσκολη η απάντηση, δεν μπορώ να διαλέψω μόνο έναν. Δεν γίνεται να πάρω μόνο έναν. Όταν κάθοκαι και το σκέφτομαι, έχω παίξει με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Λάτρεψα κάθε στιγμή μαζί τους στο γήπεδο. Όλοι έδωσαν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πάρω μόνο έναν. Πώς να διαλέψεις μόνο έναν;".

Για τους ψηλούς που έχει αντιμετωπίσει: "Όταν ήταν ακόμη στην EuroLeague, αισθανόμουν ότι ο Γιάννης Μπορούσης μού έβγαζε πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Γιατί την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα, με κλώτσησε στον κ***. Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Το σεβάστηκα αυτό και σκέφτηκα "δεν μπορείς να είσαι χαλαρός". Οπότε λάτρεψα να παίζω εναντίον του. Κι εσύ (αναφέρεται στον Κάιλ Χάινς) είσαι ένας από αυτούς. Δεν θα έλεγα πως ξέρω κάθε φορά τι θα κάνεις. Αυτό που ξέρω είναι τι βγάζεις από πλευράς ενέργειας. Ο Γκουστάβο Αγιόν είναι ένας ακόμη που λατρεύω για αντίπαλο".

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: "Τον θυμάμαι. Ήταν δύσκολος. Κι ήταν ακόμη ένας, σαν αυτόν. Ο Νέιτ Τζαουαϊ".

Για το αν θα ήθελε να έχει ίδια ικανότητα με έναν περιφερειακό της EuroLeague (ο Κάιλ Χάινς ανέφερε ως παράδειγμα πως θα ήθελα να πασάρει σαν τον Νικ Καλάθη ή να σουτάρει σαν τον Τζέισι Κάρολ): "Θα ήθελα να έχω καλό χειρισμό της μπάλας. Νιώθω ότι ο Μάικ Τζέιμς έχει τεράστιο ταλέντο σε αυτό. Θα ήθελα να είμαι τόσο καλός όσο αυτός. Ίσως το σουτ του Σκότι Γουίλμπεκιν και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, δεν θέλω να τους στεναχωρήσω (γελάει), αλλά και του Τζέισι Κάρολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ