EUROLEAGUE

Χάφμαν: "Δεν μου μένει πολύς χρόνος"

Χάφμαν: "Δεν μου μένει πολύς χρόνος"
INTIME SPORTS

Ο Νέιτ Χάφμαν μίλησε δημόσια για την περιπέτεια της υγείας του, ανακοινώνοντας πως βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος. "Μου μένουν έξι με δώδεκα μήνες ζωής", αποκάλυψε ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Νέιτ Χάφμαν, άπαντες έπαθαν ένα (μεγάλο) σοκ. Ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ παλεύει με τον καρκίνο, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πάντως να μην είναι θετικές. Το κάθε άλλο, αφού ο βετεράνος σέντερ βρίσκεται η ασθένειά του βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η "ομάδα του λαού" έσπευσε άμεσα να δηλώσει πως βρίσκεται στο πλευρό του, με τον ίδιο -λίγες ημέρες αργότερα- να αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την περιπέτεια της υγείας του. " Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ακόμη", είπε αρχικά για να επισημάνει πως " αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες".

Πως βιώνει ο ίδιος όλη αυτή την κατάσταση; " Πραγματικά, δεν ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε για μία πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες στο σώμα μου. Από αυτά που μου είπε ο γιατρός είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα", ανέφερε λέγοντας πάντως πως "θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά"..

Όταν ρωτήθηκε για τη συμπαράσταση που έχουν δείξει όλοι για την κατάστασή του, ανέφερε: " Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές του κόσμου. Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σικάγο. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω".

Όσο για τον γιο του και το πως έμαθε για το πρόβλημά του; " Δεν έχω πει στο γιο μου ακόμα για την κατάστασή μου. Θα το κάνω άμεσα. Η σύζυγός μου το πήρε βαριά. Είναι δυνατή και με υποστηρίζει. Τακτοποιεί όλα τα γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί της", κατέληξε ο Νέιτ Χάφμαν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ