EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Να παραμείνει στην EuroLeague o Παναθηναϊκός"

Βατούτιν: "Να παραμείνει στην EuroLeague o Παναθηναϊκός"
CSKA MOSCOW TWITTER

Ο Αντρέι Βατούτιν ζήτησε κατά την διάρκεια του Συμβούλιου των Μετόχων της EuroLeague να βρεθεί ένας τρόπος προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην διοργάνωση.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά την διάρκεια του Συμβουλίου των Μετόχων της EuroLeague και η απόφαση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από τη νέα σεζόν από την EuroLeague με προορισμό την FIBA έκανε θόρυβο σε όλη την Ευρώπη. Ο Αντρέι Βατούτιν, Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, δεν έμεινε αδιάφορος από αυτή την εξέλιξη, φροντίζοντας να συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα κατά την διάρκεια του Συμβουλίου των Μετόχων της διοργάνωσης.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ΤΣΣΚΑ μέσω της σελίδας της, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας υποστήριξε σχετικά με την απόφαση του Παναθηναϊκού: " Για την υπόθεση του Παναθηναϊκού και την αποχώρηση του Ιδιοκτήτη του από το Συμβούλιο θέλω να πω ότι θεωρώ σημαντικό να ξεχωρίσουμε το συναισθηματικό με το επαγγελματιό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει χρόνια στην διοργάνωση και συνεργάτης στην προσπάθεια που έγινε για ανάπτυξη της EuroLeague. Είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση. Κανείς από τους εκπρόσωπους των ομάδων της EuroLeague δεν πρόκειται να θέσει θέμα αποχώρησης της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να αφήσουμε το συναίσθημα στην άκρη και να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να συμμετέχει στην διοργάνωση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ