EUROLEAGUE

Βαθμολογία EuroLeague: 6ος με "μαξιλαράκι" δύο νικών ο Παναθηναϊκός, 8η νίκη ο Ολυμπιακός

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο 8-12 ο Ολυμπιακός μετά από την επικράτησή του επί της Μπάγερν Μονάχου, σταθερά έκτος ο Παναθηναϊκός και σε απόσταση δύο νικών από τις θέσεις 7-8. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά από την 20η αγωνιστική.

Μπορεί η οκτάδα να μοιάζει μακρινή, όμως ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα την προλάβει. Και θα συνεχίσει να ελπίζει όσο κερδίζει. Το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (89-72), με αποτέλεσμα να ανέβει στο 8-12 και να μείνει σχετικά κοντά στο group που οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης. Λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός λύγισε την πολύ ανταγωνιστική Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ (96-94), ανέβηκε στο 12-8 και έφτιαξε μαξιλαράκι δύο νικών από την έβδομη Βαλένθια και την όγδοη Αρμάνι Μιλάνο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής άνοιξε με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπασκόνια σε έναν χορταστικό αγώνα στη Μόσχα, συνεχίστηκε με το διπλό της Βαλένθια επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και τη νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Άλμπα Βερολίνου επί του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση. Λίγο νωρίτερα, η Αναντολού Εφές διέλυσε τη Βιλερμπάν στην Κωνσταντινούπολη, με τον Σέιν Λάρκιν να δίνει ακόμη ένα show και να αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές του να κατακτήσει φέτος το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου.



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ