EUROLEAGUE

Τρίτη σερί ερυθρόλευκη φανέλα για τον Κέβιν Πάντερ

Τρίτη σερί ερυθρόλευκη φανέλα για τον Κέβιν Πάντερ

Από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα και από εκεί στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Κέβιν Πάντερ μάλλον έχει αγαπήσει το ερυθρόλευκο χρώμα.

Λάυριο, Αντβέρπ, Ρόσα Ράντομ, ΑΕΚ, Βίρτους Μπολόνια. Αυτές ήταν οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην επαγγελματική καριέρα του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος έχει γίνει την τελευταία διετία λάτρης του ερυθρόλευκου χρώματος. Ο Αμερικανός σκόρερ μοίρασε τη σεζόν 2019/20 στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα, σύμφωνα με τον Εμιλιάνο Κάρκια του Sportando, ετοιμάζεται να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η Αρμάνι Μιλάνο για να βρεθεί σε ένα από τα πιο φιλόδοξα projects της επόμενης περιόδου.

Στη ρούκι σεζόν του στη EuroLeague ο Πάντερ είχε 11.6 πόντους από 44% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 8.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:18 σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό δεν προσαρμόστηκε, στον Ερυθρό Αστέρα έκανε όμως σπουδαίες εμφανίσεις και θα τις εξαργυρώσει με μια νέα καλή συμφωνία που θα του δώσει το δικαίωμα να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει υπό τις οδηγίες ενός κορυφαίου προπονητή, του Έτορε Μεσίνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ