EUROLEAGUE

Τρινκέρι: "Μπορούσαμε καλύτερα, μπορούσαμε και χειρότερα"

Τρινκέρι: "Μπορούσαμε καλύτερα, μπορούσαμε και χειρότερα"

Μόνο θετικά λόγια είχαν να πουν Τρινκιέρι και Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπάμπεργκ - Γαλατά στο φινάλε της πορείας τους στη EuroLeague 2016-2017.

Αντρέα Τρινκιέρι και Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησαν τη σεζόν με μεταξύ τους μονομαχία, με τον Τούρκο coach να κερδίζει τον Ιταλό στη Βαμβέργη και να κλείνει τη χρονιά με έναν κάπως πιο χαρούμενο τρόπο. Και οι δυο, πάντως, είχαν να πουν μόνο καλά πράγματα για τις πορείες της Μπάμπεργκ και της Γαλατασαράι στην πρώτη EuroLeague με τη μορφή που απολαύσαμε φέτος.

Αντρέα Τρινκιέρι: " Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στη φετινή EuroLeague και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν υπέροχος και στις 30 αγωνιστικές. Πήγαν παντού και μας υποστήριξαν σε κάθε αγώνα. Το σημερινό ματς κρίθηκε από την κακή μας άμυνα στα τρίποντά τους. Τους αφήσαμε να βάλουν 26 πόντους στην τέταρτη περίοδο κι αυτό ήταν η αιτία της ήττας μας. Κάναμε μερικά λάθη, χάσαμε τους σουτέρ τους και μας κόστισαν τη νίκη. Η χρονιά θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Ήταν μία απαιτητική περίοδος, χάσαμε 12 αγώνες με έξι ή λιγότερους πόντους. Ήταν μια τρομερή εμπειρία, πολύ δύσκολη, με πολλούς αγώνες, πολλά ταξίδια, πολλές ήττες που πόνεσαν, όμως σαν ομάδα μείναμε ενωμένη και παίξαμε μαζί. Τουλάχιστον παλέψαμε και είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι συμμετείχαμε στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Εργκίν Αταμάν: " Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με σοβαρότητα, δεν ξεκινήσαμε καλά και βρεθήκαμε να χάνουμε με 7-0, αφήσαμε πολλά καλάθια στη ρακέτα και κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα στο πικ-εν-ρολ. Συζητήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλάξαμε σε άμυνα ζώνης, ο Σιλμπ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έβαλε τα τρίποντα όταν μας πλησίασε ο αντίπαλος. Είχαμε χάσει από τη Μπάμπεργκ στην Κωνσταντινούπολη και τώρα τους κερδίσαμε εδώ για να τελειώσουμε τη χρονιά στη EuroLeague με μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ