Τραπέζι του Ολυμπιακού στις ομάδες της EuroLeague

Με αφορμή την παρουσία παραγόντων ομάδων της EuroLeague στην Αθήνα για διοικητικό συμβούλιο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέθεσαν δείπνο στον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Στην Αθήνα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Τζόρντι Μπερτομέου, οι συνεργάτες του και εκπρόσωποι ομάδων της EuroLeague με αφορμή τη διεξαγωγή του ΕuroLeague Board την Τρίτη (3/12). Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης και σπουδαίοι παράγοντες αυτής, όπως ο Σιμόν Μιζράχι ταξίδεψαν στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το παρόν -αλλά πολύ περισσότερο- και το μέλλον της EuroLeague.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν δείπνο σε όλους. Το "παρών" δίνει κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Βασίλης Παρθενόπουλο.

 

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Το χειρότερο είναι αυτό...

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε άνευ όρων στο τέταρτο δεκάλεπτο απέναντι στην Χίμκι και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τις ανοιχτές πληγές του τριφυλλιού.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Tρέχει κόντρα στο χρόνο

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που δε νίκησε τη λογική κόντρα στη Χίμκι, τα καλά επιθετικά 25λεπτα που δεν φτάνουν και την υποχρέωση για τρεις σερί νίκες στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πόσο πιο κάτω;

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν Ολυμπιακό στην Βιτόρια και ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει ξανά για μια αφημένη στο έλεός της ομάδα.

HIGHLIGHTS