Τραπέζι του Ολυμπιακού στις ομάδες της EuroLeague

Με αφορμή την παρουσία παραγόντων ομάδων της EuroLeague στην Αθήνα για διοικητικό συμβούλιο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέθεσαν δείπνο στον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Στην Αθήνα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Τζόρντι Μπερτομέου, οι συνεργάτες του και εκπρόσωποι ομάδων της EuroLeague με αφορμή τη διεξαγωγή του ΕuroLeague Board την Τρίτη (3/12). Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης και σπουδαίοι παράγοντες αυτής, όπως ο Σιμόν Μιζράχι ταξίδεψαν στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το παρόν -αλλά πολύ περισσότερο- και το μέλλον της EuroLeague.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν δείπνο σε όλους. Το "παρών" δίνει κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Βασίλης Παρθενόπουλο.

 

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Λήξ' το στο 30'!

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά κατέρρευσε στο τέλος της τρίτης περιόδου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια ομάδα που ξεμένει από... μυαλό και από... βενζίνη

OIKONOMOY

Πρώτα κομπάρσος, μετά θεατής

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που παρέδωσε εύκολα τα όπλα απέναντι στην ελλιπή Ρεάλ Μαδρίτη και για την απάντηση που οφείλει να δώσει στις επόμενες αγωνιστικές

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Against All Odds

Αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς ξεπερνά κάθε λογική. Γι αυτό και τίποτα πλέον δεν μπορεί να προβλέψει κανείς για τη συνέχεια. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS