Τραπέζι του Ολυμπιακού στις ομάδες της EuroLeague

Με αφορμή την παρουσία παραγόντων ομάδων της EuroLeague στην Αθήνα για διοικητικό συμβούλιο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέθεσαν δείπνο στον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Στην Αθήνα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Τζόρντι Μπερτομέου, οι συνεργάτες του και εκπρόσωποι ομάδων της EuroLeague με αφορμή τη διεξαγωγή του ΕuroLeague Board την Τρίτη (3/12). Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης και σπουδαίοι παράγοντες αυτής, όπως ο Σιμόν Μιζράχι ταξίδεψαν στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το παρόν -αλλά πολύ περισσότερο- και το μέλλον της EuroLeague.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν δείπνο σε όλους. Το "παρών" δίνει κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Βασίλης Παρθενόπουλο.

 

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έπεσε στον "φονιά"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να προσπαθεί και πάλι, απέναντι σε μια Έφες που τα έχει όλα, με πρώτο και καλύτερο έναν αδίστακτο ''δολοφόνο''.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έξι σπριντ στην ανηφόρα

Η έκτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague δεν μας έκανε πιο σοφούς. Ο Παναθηνακός συνέχισε να χάνει έδαφος, ο Ολυμπιακός πήρε το ματς που έπρεπε και η επόμενη τριάδα αγώνων θα κρίνει τη χρονιά και των δύο. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Εικόνα βασανιστήριο

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για την απόδοση του Παναθηναϊκού τον τελευταίο μήνα που προβληματίζει περισσότερο από τα αποτελέσματα στη μάχη για να είναι στα playoffs.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ