EUROLEAGUE

Χάινς διετίας στην ΤΣΣΚΑ

Χάινς διετίας στην ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ επέκτεινε για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς, ξεκινώντας από τον 30χρονο σέντερ το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Πήγε στη Μόσχα το 2013 και πλέον δεν το... κουνάει από εκεί. Ο Κάιλ Χάινς έγινε ο πρώτος παίκτης της ΤΣΣΚΑ που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα, υπογράφοντας για άλλα δύο χρόνια με τους Μοσχοβίτες. Ο 30χρονος σέντερ έχει τρεις τίτλους στην EuroLeague και μετράει έξι συνεχόμενες παρουσίες στο Final Four με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ.

Την προηγούμενη χρονιά είχε 8,5 πόντους και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, εντούτοις η συμβολή του στο γήπεδο ήταν πολύ μεγαλύτερη απ' ότι δείχνουν τα νούμερα του. Έχει παίξει συνολικά σε 186 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και είναι πέμπτος σε επιθετικά ριμπάουντ και έκτος σε κοψίματα στην ιστορία της λίγκας.

" Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα" δήλωσε ο Χάινς μετά την ανακοίνωσή του. " Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Μόσχα έχει γίνει σαν δεύτερο σπίτι για μένα και την οικογένεια μου. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καλή πορεία που είχαμε ως ομάδα στο παρελθόν και να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση, προκειμένου να φέρουμε περισσότερα πρωταθλήματα στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ