EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Πριτζιόνι η Μπασκόνια!

Ανακοίνωσε Πριτζιόνι η Μπασκόνια!

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Πάμπλο Πριτζιόνι θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν, μόλις μερικούς μήνες μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ούτε καν 24 ώρες δεν χρειάστηκε η Μπασκόνια για να βρει τον αντικαταστάτη του Σίτο Αλόνσο! Οι Βάσκοι φαίνεται ότι είχαν έτοιμη την διάδοχη κατάσταση την στιγμή που ανακοίνωναν την λύση της συνεργασίας με τον Αλόνσο , αφού ανακοίνωσαν ότι την θέση του θα πάρει ο Πάμπλο Πριτζιόνι!

Ο Πριτζιόνι σταμάτησε το μπάσκετ μόλις πριν μερικούς μήνες, κάνοντας άμεση στροφή στην προπονητική. Και θα ξεκινήσει στο καλύτερο περιβάλλον για αυτόν, αφού ως παίκτης αναδείχθηκε με την φανέλα της ομάδας, ενώ η Μπασκόνια ήταν και η ομάδα με την φανέλα της οποίας ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι και ο άνθρωπος τον οποίο διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας ο Αργεντινός δεν άργησε να βρει δουλειά. Κι αυτό γιατί ο Αλόνσο θα είναι την επόμενη σεζόν ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ευρηματικό tweet με το οποίο οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Πριτζιόνι, αφού μέσω ενός GIF τον "μεταμόρφωσαν" από παίκτη σε προπονητή!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ