EUROLEAGUE

Το ρεκόρ τριπόντων της Μπάμπεργκ

Το ρεκόρ τριπόντων της Μπάμπεργκ

Με τα 14 τρίποντα που πέτυχε στο Αμπντί Ιπεκτσί επί της Γαλατάσαραϊ, η Μπάμπεργκ δημιούργησε νέο ρεκόρ ομάδας στην EuroLeague. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις από τα χθεσινά παιχνίδια.

Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της έκανε η Μπάμπεργκ το βράδυ της Παρασκευής στην Τουρκία, όπου σημείωσε την τέταρτη νίκη της στους τελευταίους πέντε αγώνες, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2016. Παράλληλα, όμως, η γερμανική ομάδα έσπασε και το ρεκόρ της στα εύστοχα τρίποντα.

Με τα 14 τρίποντα (σε 23 προσπάθειες) που έβαλε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, η Μπάμπεργκ κατέρριψε το ρεκόρ των 13 που είχε μέχρι πρότινος στη διοργάνωση. Το είχε σημειώσει μάλιστα τέσσερις φορές: 1) στις 10/1/2013 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, 2) στις 1/11/2013 κόντρα στην Εφές, 3) στις 25/2/2016 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και 4) πριν από περίπου τρεις εβδομάδες (7/12) στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε παρακάτω και τις καλύτερες φάσεις από τα τρία χθεσινά παιχνίδια:

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Σινάν Γκιουλέρ έχει κάνει ήδη πολλές φορές κοψίματα σαν αυτό. Το σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνει κιόλας, κάθε φορά που θα προσπαθήσει κάποιος να σκοράρει με λέι-απ μπροστά του.

Tadim Assist of the Night: Ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει βγάλει το ψωμί του σκοράροντας. Μερικές φορές όμως ξεχνάμε πόσο καλός δημιουργός μπορεί να γίνει...

Dunk of the Night: Είδαμε και καλύτερες φάσεις την Παρασκευή. Κάρφωμα σαν αυτό του Ντάνιελ Τάις, πάντως, όχι...

7DAYS Play of the Night: Εύστοχα σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου δεν βλέπουμε συχνά. Χθες είδαμε δύο (έβαλε και ο Μάικ Τζέιμς), αλλά μόνο αυτό του Γιάνις Στρέλνιεκς μέτρησε!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ