ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ευφάνταστο σκίτσο της EuroLeague με τους παίκτες-πιλότους

Το ευφάνταστο σκίτσο της EuroLeague με τους παίκτες-πιλότους
EUROKINISSI

Μία εβδομάδα πριν από τη νέα σεζόν η EuroLeague σκαρφίστηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να συνεχίσει την αντίστροφη μέτρησή της (PHOTO).

Επτά ημέρες απέμειναν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague. Την επόμενη Πέμπτη (11/10) οι 16 ομάδες θα μπουν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο πολλοί λένε ότι μοιάζει (εδώ και δύο χρόνια) με μαραθώνιο. Στα μάτια της EuroLeague Basketball , πάντως, μοιάζει περισσότερο με φόρμουλα ένα.

Στο ευφάνταστο σκίτσο που δημιούργησε για να αναγγείλει ότι η νέα σεζόν είναι προ των πυλών (στην αντίστροφη μέτρηση που κάνει σε ημερήσια βάση εδώ και καιρό), η EuroLeague "έβαλε" έναν παίκτη από κάθε ομάδα να καθίσουν πίσω από το τιμόνι ενός μονοθέσιου, στη γραμμή εκκίνησης για την κούρσα.

Κάπως έτσι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νικ Καλάθης έγιναν πιλότοι, μαζί με τους Σκότι Γουίλμπεκιν (Μακάμπι), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Παούλιους Γιανκούνας (Ζάλγκιρις), Ανταμ Χάνγκα (Μπαρτσελόνα), Πέτερι Κόπονεν (Μπάγερν), Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), Κιμ Τιλί (Γκραν Κανάρια), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Τόρνικε Σενγκέλια (Μπασκόνια), Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές), Νεμάνια Νέντοβιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Έντουιν Τζάκσον (Μπουντούτσνοστ), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ) και Ρέι ΜακΚάλουμ (Νταρουσάφακα).

Δείτε το σκίτσο που δημιούργησε η EuroLeague:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ