EUROLEAGUE

Τι είδαν τα μάτια μας πάλι...

Τι είδαν τα μάτια μας πάλι...
INTIME SPORTS

Το δεύτερο (και κυρίως) πιάτο της Euroleague ήταν εντυπωσιακό, αν κρίνουμε από αυτά που είδαν τα μάτια μας το βράδυ της Πέμπτης (19/11). Μέχρι και ρεκόρ είχε το μενού. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς (videos).

Από θέαμα άλλο τίποτα η Euroleague, αφού το βράδυ της Πέμπτης (19/11) είδαμε -πάλι- εντυπωσιακά πράγματα. Ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Τσεντεβίτα, αλλά -μέσα σε όλα- μοίρασε και θέαμα. Σαν την πάσα του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Οθέλο Χάντερ.

Το πιο εντυπωσιακό κάρφωμα της βραδιάς πάντως δεν ανήκει στον σέντερ του Ολυμπιακού, αλλά στον Γιαν Βέσελι. Το "ελικόπτερο" της Φενέρμπαχτσε "απογειώθηκε" στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, προσφέροντας ακόμη μία εντυπωσιακή φάση με τον ίδιο σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Στο άλλο άκρο, αυτό της άμυνας ξεχώρισε ο Άνταμ Χάνγκα. Ο γκαρντ/φόργουορντ της Λαμποράλ Κούτσα προσέφερε ένα εντυπωσιακότατο μπλοκ για να ξεσηκώσει τον κόσμο που βρέθηκε στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.

Η φάση της βραδιάς έγινε πάντως στη Γαλλία, με τον Λούις Κάμπελ της Στρασμπούρ να ξεσηκώνει τα πλήθη. Παρεμπιπτόντως, η γαλλική ομάδα έφερε τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Κι η φάση με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή έπαιξε (σε μεγάλο βαθμό) τον ρόλο της...

Τέλος, είχαμε κι ένα ρεκόρ. Αυτό της Μπαρτσελόνα, η οποία σημείωσε 107 πόντους απέναντι στην Καρσίγιακα, για να καταγράψει τη νέα κορυφαία της επίδοση σε επιθετική παραγωγικότητα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ