EUROLEAGUE

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του Νέιτ Χάφμαν

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του Νέιτ Χάφμαν

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Τζόρντι Μπερτομέου τοποθετήθηκαν επίσημα για τον αδόκητο χαμό του Νέιτ Χάφμαν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (15/10), νικημένος από τον καρκίνο.

Η Euroleague και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως όλοι οι φίλαθλοι στην Ευρώπη, θρηνούν τον αδόκητο χαμό του Νέιτ Χάφμαν , που κυριάρχησε με τη φανέλα της ισραηλινής ομάδας από το 1999 έως το 2002.

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει: " Η Μακάμπι σκύβει το κεφάλι για τον θάνατο του Νέιτ Χάφμαν, ενός εκ των σπουδαιότερων παικτών που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ήταν ένας σπουδαίος αθλητής και ένας εξαιρετικός άνθρωπος εκτός παρκέ. Οι καρδιές μας πονάνε. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του".

Ο Νέιτ Χάφμαν πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη αρχικά με τη Φουενλαμπράδα κι εν συνεχεία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε την Σουπρολίγκα το 2001.

Από την πλευρά του, ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε πως " παρότι έπαιξε στην Ευρώπη για τέσσερα μόλις χρόνια, ο Νέιτ Χάφμαν επηρέασε άρδην το παιχνίδι, οδηγώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε τρεις συνεχείς παρουσίες σε Final Four. Είναι πραγματικό τραγικό το γεγονός πως ένας τέτοιος τζέντλεμαν απεβίωσε σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Euroleague στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ γι αυτή την απώλεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ