EUROLEAGUE

Τεράστιο "διπλό" ο Παναθηναϊκός, νέα "ψυχρολουσία" η Ρεάλ

Τεράστιο "διπλό" ο Παναθηναϊκός, νέα "ψυχρολουσία" η Ρεάλ

Με τον Καλάθη πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός έμεινε μέσα στο "κόλπο" της πρόκρισης στο ΤΟΡ 16 εκεί όπου βρίσκονται πλέον Λαμποράλ Κούτσα, Μπάμπεργκ και ΤΣΣΚΑ. Ο Ερυθρός Αστέρας "προσγείωσε" ακόμα περισσότερο την Ρεάλ

Με τον πιο εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την μαθηματική της πρόκριση στην επόμενη φάση η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία στο ημίχρονο προηγούνταν με 53-17, κατατρόπωσε την Ζαλγκίρις, νικώντας με 80-50 . Προκρίθηκε και μαθηματικά στο TOP-16.

Η Σάσαρι έβαλε δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ, όμως οι Ρώσοι με τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό σε μεγάλα κέφια πήραν τη νίκη με 93-87 και γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση τους στο ΤΟΡ 16. Οι Ρώσοι είχαν "σφραγίσει" και μαθηματικά την παρουσία τους στην επόμενη φάση μετά την χθεσινή (26/11) ήττα της Μακάμπι από την Μάλαγα.

Με κορυφαίο τον Τζέιμς Φελντέιν στη μεγαλύτερη διάρκεια του, "λυτρωτή" τον Νικ Καλάθη και τον Αντώνη Φώτση να πετυχαίνει μεγάλα σουτ, ο Παναθηναϊκός "άλωσε" με 69-66 την έδρα της Καρσίγιακα κι απέφυγε τις περιπέτειες σε ό,τι αφορά την πρόκρισή του στο TOP-16.


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα μία φορά έπεσε θύμα... έκπληξης. Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και με μπροστάρηδες τους Τσίρμπες και Μίλες πήρε τη νίκη με 94-88 . Με αυτή την ήττα η Ρεάλ βλέπει το φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει ακόμα περισσότερο.

Στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης βρίσκεται η Μπάμπεργκ, η οποία επικράτησε με 65-54 της Νταρουσάφακα κι έτσι έκανε το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης που χρειαζόταν.

Δείτε όσα έγιναν την πρώτη ημέρα της 7ης αγωνιστικής

Η κατάταξη των ομίλων

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ