EUROLEAGUE

Τα ζευγάρια του Final Four της EuroLeague 2017/18

Τα ζευγάρια του Final Four της EuroLeague 2017/18

Χωρίς ελληνική ομάδα θα διεξαχθεί το Final Four της EuroLeague, το οποίο θα φιλοξενήσει το Βελιγράδι από τις 18 έως τις 20 Μαΐου. Δείτε τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας ήταν η πρώτη που έκανε check-in για το ταξίδι στο Βελιγράδι, με την επικράτησή της (3-1) επί του Ολυμπιακού. Η Φενέρμπαχτσε ακολούθησε με το ίδιο σκορ (3-1) με την εκτός έδρας επικράτησή της επί της Μπασκόνια το βράδυ της Πέμπτης (26/4) και μία μέρα αργότερα μάθαμε και τις άλλες δύο ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης το τριήμερο 18-20 Μαΐου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες την Χίμκι και έβγαλε κι αυτή τα εισιτήριά της για το Βελιγράδι, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Παναθηναϊκού στο WiZink Center και με σκορ 3-1 έγινε η τέταρτη που θα συμμετάσχει στο Final Four.Δημήτρης Ιτούδης, Πάμπλο Λάσο, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα είναι οι τέσσερις προπονητές, ενώ ο Κώστας Σλούκας ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που θα βρεθεί στο Βελιγράδι.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών της 18ης Μαΐου:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις Κάουνας

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ