EUROLEAGUE

Τα ταξίδια και οι αντίπαλοι των "αιωνίων" στις διαβολοβδομάδες της EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS PANATHINAIKOS / ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ(Α) ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS PANATHINAIKOS / ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ(Α) ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διπλές αγωνιστικές της EuroLeague δεν έκρυβαν τις περσινές παγίδες για τον Παναθηναϊκό, πλην όμως περιλαμβάνουν ένα ταξίδι - αγκάθι για τον Ολυμπιακό. Πού θα ταξιδέψουν οι "αιώνιοι" στις διαβολοβδομάδες.

Πέρα από τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στην EuroLeague, το πότε θα μονομαχήσουν επί ελληνικού εδάφους , ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός (όπως κι όλες οι ομάδες της διοργάνωσης) εστιάζουν στις διπλές αγωνιστικές. Πέρσι, για παράδειγμα, το "τριφύλλι" βρέθηκε να αντιμετωπίζει στις δύο από τις πέντε εβδομάδες με διπλή αγωνιστική την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενέρμπαχτσε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ψυχολογικής και σωματικής φθοράς.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν συνεπείς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε τέτοιες καταστάσεις, με μοναδική εξαίρεση την κατάρρευσή τους στη διάρκεια του Ιανουαρίου, οπότε κι ήρθαν οι μαζεμένες (βαριές) ήττες.

Φέτος, τα πράγματα είναι πιο απλά τόσο για τον έναν όσο και για τον άλλον. Μοναδικό "μείον" σε όσα έχουν γίνει γνωστά αυτό του Ολυμπιακού, ο οποίος στην τελευταία εβδομάδα με διπλή αγωνιστική θα πρέπει να κάνει το δυσκολότερο ταξίδι της σεζόν : αυτό στα Κανάρια Νησιά. Τον Μάρτιο, λίγο πριν πέσει η αυλαία της regular season, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και δύο μέρες μετά παίζει με την Γκραν Κανάρια, επί ισπανικού εδάφους.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με Μπάγερν Μονάχου, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο μόνο στη διάρκεια των διαβολοβδομάδων! Ενώ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια, την Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου αποκλειστικά στις διπλές αγωνιστικές της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι αγώνες των "αιωνίων" στις διαβολοβδομάδες:

Τα ταξίδια και οι αντίπαλοι των "αιωνίων" στις διαβολοβδομάδες της EuroLeague
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ