EUROLEAGUE

Τα καλύτερα του MVP Αλεξέι Σβεντ

Τα καλύτερα του MVP Αλεξέι Σβεντ

Ο Αλεξέι Σβεντ κατέκτησε το βραβείο του MVP για 3η φορά στις τελευταίες 8 αγωνιστικές! Παρακολουθήστε τι έκανε ο Ρώσος γκαρντ στο Βελιγράδι (VIDEO).

Η Χίμκι είχε άμεση ανάγκη μία εκτός έδρας νίκη και ο Αλεξέι Σβεντ αποφάσισε να της την χαρίσει. Ο σούπερ σταρ της Χίμκι αναδείχθηκε για τρίτη φορά φέτος ο MVP της αγωνιστικής χάρις στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι, οδηγώντας τη ρωσική ομάδα στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 79-70.

Ο Σβεντ πέτυχε 29 πόντους με 10/11 βολές, 2/3 δίποντα, 5/11 τρίποντα και είχε ακόμα 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 3 λάθη, συγκεντρώνοντας και τις περισσότερες μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague (33). Ο 29χρονος γκαρντ ισοφάρισε παράλληλα τον Λούκα Ντόντσις σε ατομικά βραβεία MVP για τη σεζόν που διανύουμε (3).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο νούμερο στο Index Rating της EuroLeague για την 18η αγωνιστική δεν το έβγαλε ο Σβεντ, αλλά ένας αντίπαλός του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Τέιλορ Ρότσεστι. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε +38, μόνο που ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τη Χίμκι.

Δείτε τα highlights του Αλεξέι Σβεντ στο Βελιγράδι:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ