EUROLEAGUE

"Συνεχίζει με 16 ομάδες η EuroLeague"

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά τα σενάρια σχετικά με αύξηση του αριθμού των ομάδων, φαίνεται πως η EuroLeague θα συνεχίσει με 16 συλλόγους για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν νέα σενάρια σχετικά με αύξηση των ομάδων της EuroLeague. Τα συγκεκριμένα σενάρια ήθελαν τον αριθμό να μεγαλώνει στους 18 συλλόγους, με τη φιναλίστ του EuroCup και τη Βιλερμπάν να καταλαμβάνουν τις νέες θέσεις.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, οι ομάδες θα συνεχίσουν να είναι 16 για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα. Το συμβούλιο της EuroLeague φέρεται να έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου -μεταξύ άλλων- να μην εντείνει τη διαμάχη με τη FIBA, αφού είναι λογικό πως με 18 ομάδες, το καλεντάρι θα αλλάξει και θα υπάρχει ακόμα λιγότερος χώρος για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων.

Πάντως, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πέρα από τη Βιλερμπάν, η Μπάγερν Μονάχου και ορισμένες αγγλικές ομάδες προσπαθούν έντονα να "μπουν" στη EuroLeague στο άμεσο μέλλον...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ