EUROLEAGUE

Στόουνρουκ: "Ήταν ανώτεροι, κέρδισαν δίκαια"

Στόουνρουκ: "Ήταν ανώτεροι, κέρδισαν δίκαια"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Σιένα, Σον Στόουνρουκ μίλησε στο Sport24.gr για τον αποκλεισμό των Ιταλών από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι! Δείτε βίντεο από την αποχώρηση των Ιταλών από το ΣΕΦ...

Η Σιένα είχε το πλεονέκτημα έδρας, είχε νωπές τις μνήμες από τον περυσινό θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν ψυχή, πάλεψαν κάθε φάση και ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολη μετά το 76-69.

Ο αρχηγός της Σιένα, Σον Στόουνρουκ μίλησε στο Sport24.gr και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε ολόκληρη τη σειρά, ενώ πρόσθεσε ότι η εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι κόστισε στην ομάδα του.

" Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σοβαρός από εμάς, πιο δυνατός και πήρε τη νίκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Εμείς αφήσαμε να πάει χαμένο με την εμφάνιση που κάναμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας και μετά δεν ήταν εύκολο να πάρουμε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας", δήλωσε αρχικά ο Στόουνρουκ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Έπαιξαν πιο δυνατά από το πρώτο παιχνίδι, έλεγξαν τα επιθετικά ριμπάουντ, ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν την πρόκριση για το φάιναλ-φορ. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας την Ευρωλίγκα και να επικεντρωθούμε στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι πλέον και ο στόχος μας".

Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα, ο Στόουνρουκ δήλωσε: " Το γήπεδο ήταν γεμάτο και σίγουρα βοήθησε τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκαν με αποφασιστικότητα και αξιοποίησαν τα λάθη που κάναμε, φτάνοντας στη νίκη και παίρνοντας την πρόκριση. Εμείς θα πρέπει να το αφήσουμε αυτό και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Χάσαμε μία ευκαιρία, αλλά συνεχίζουμε...".

Οι Ιταλοί δεν έκρυβαν την απογοήτευση τους για τον αποκλεισμό τους κατά την αποχώρηση τους από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Γνώριζαν ότι το έργο τους δεν θα ήταν εύκολο, όμως ήλπιζαν ότι θα καταφέρουν να το κάνουν, όπως την περασμένη σεζόν για να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Ο Μπούτσι Θόρντον, καθώς αποχωρούσε από το Φαληρικό Στάδιο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Μάρκο Κέσελ. Ο παίκτης των πρωταθλητών Ιταλίας δεν αγωνίστηκε, καθώς υπέστη κάταγμα στον καρπό του και είχε νάρθηκα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ