EUROLEAGUE

Στο Adidas NGT οι Έφηβοι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Προμηθέα

Στο Adidas NGT οι Έφηβοι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Προμηθέα
EUROKINISSI

Οι εφηβικές ομάδες του Παναθηναϊκού, το Ολυμπιακού και του Προμηθέα θα συμμετάσχουν στο Adidas Next Generation Tournament, με τους ομίλους να γίνονται γνωστοί.

Οι εφηβικές ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Προμηθέα θα έχουν για ακόμα μία χρονια την ευκαιρία να βρεθούν στο υψηλότερο επίπεδο, αφού θα συμμετάσχουν στο Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague.

Το συγκεκριμένο τουρνουά - το οποίο θεωρείται το κορυφαίο σε αυτό το επίπεδο - θα διεξαχθεί σε 4 Ομίλου σε ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις, με τις 8 καλύτερες ομάδες να προκρίνονται στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία (22-24/5/2020).

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, πρώτος στη "μάχη" θα πέσει ο Ολυμπιακός το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου στον Όμιλο που θα βρίσκεται στην Βαλένθια. Ακολούθως, την σκυτάλη θα πάρει ο Προμηθέας στο Μόναχο (17-19/1) και, τέλος, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Βελιγράδι (21-23/2).

Αναλυτικά οι όμιλοι και οι ομάδες του τουρνουά:

Βαλένθια (27-29/12): Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Τσιμπόνα, Ολυμπιακός, Τόφας, Βιλερμπάν

Μόναχο (17-19/1): Μπάγερν Μονάχου, Άλμπα Βερολίνου, Ουλμ, Λούντβιγκσμπουργκ, Στελαζούρα, Ρεάλ, Προμηθέας, ΤΣΣΚΑ

Κάουνας (7-9/2): Ζάλγκιρις, Ρίτας Βίλνιους, Σαραγόσα, Μπανταλόνα, Ναντέρ, Βενέτσια, Φενέρμπαχτσε, Μπάρκιν Άμπει Ακάντεμι Λόντον

Βελιγράδι (21-23/2): Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν, Μέγκα Μπεμάξ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, CFBB, Άρκα Γκντίνια

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ