EUROLEAGUE

Στο "Adidas Next Generation Tournament" Ολυμπιακός και Προμηθέας

Στο "Adidas Next Generation Tournament" Ολυμπιακός και Προμηθέας
EUROLEAGUE

Γι' ακόμα μία χρονιά, στο "Adidas Next Generation Tournament" θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, με τις ομάδες Under 18 του Ολυμπιακού και του Προμηθέας Πατρών να παίρνουν μέρος, όπως έγινε γνωστό.

Ανακοινώθηκαν από τη EuroLeague οι 32 ομάδες που θα λάβουν μέχρις στο “Adidas Next Generation Tournament” της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, με τον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα Πατρών να εκπροσωπούν το ελληνικό μπάσκετ.

Η διοργάνωση χωρίζεται σε τέσσερις προκριματικούς, οι οποίοι θα λάβουν χώρα σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις, με την τελική φάση να είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο του Final 4 της EuroLeague. Στην τελική φάση θα βρεθούν οι τέσσερις νικητές των προκριματικών.

Ο Προμηθέας Πατρών θα πάρει μέρος στον προκριματικό της πόλης Οσπιταλέτ (5 με 7 Ιανουαρίου), εκεί όπου θα βρεθεί ακόμα η Μπαρτσελόνα, η Μπανταλόνα, η Βιλερμπάν, η Γκραν Κανάρια, η Τόρονς Λα Χοσπιτάλε, η Ουνικάχα Μάλαγα και η Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον προκριματικό του Μονάχου (9 με 11 Φεβρουαρίοου), με αντιπάλους τη Ρεάλ Μαρδρίτης, την Άλμπα Βερολίνου, τη Νταρουσάφακα, τη Μπάγερν, την Ουλμ και τη Ρεάλ Μπέτις.

Photo Credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ