EUROLEAGUE

Στην κορυφή του Top 10 ο Παπαπέτρου

Στην κορυφή του Top 10 ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

Η EuroLeague συγκέντρωσε σε ένα video τις δέκα πιο εντυπωσιακές φάσεις από τους αγώνες της τον Απρίλιο και στην κορυφή του Top 10 συναντάμε τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρωταγωνίστησε στην πιο εντυπωσιακή φάση από τις αναμετρήσεις της EuroLeague τον μήνα Απρίλιο, ενώ θέση στο Top 10 βρήκαν και οι Μάικ Τζέιμς, Έιντριαν Πέιν, Νίκ Καλάθης και Κένι Γκάμπριελ.

Ο 24χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού στο Game 2 της προημιτελικής σειράς με την Ζάλγκιρις πρωταγωνίστησε σε ένα higlight, καθώς κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της λιθουανικής ομάδας έπειτα από ασίστ του Τζαμέλ ΜακΛίν και βρέθηκε στην πρώτη θέση του Top 10.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods από την πλευρά του εκπροσωπείται από στο Top 10 από τους Μάικ Τζέιμς, Εϊντριαν Πέιν, Νικ Καλάθη και Κένι Γκάμπριελ. Η όμορφη συνεργασία των Τζέιμς και Πέιν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην 9η θέση του Top 10, ενώ οι Καλάθης και Γκάμπριελ πρωταγωνίστησαν στην πέμπτη πιο εντυπωσιακή φάση του μήνα. Επίσης, στο Top 10 συναντάμε και τον Κώστα Σλούκα με μία από τις γνωστές του συνεργασίες με τον Γιαν Βέσελι.

Δείτε το videο:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ