EUROLEAGUE

Στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης η wild card της EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης είναι η τυχερή ομάδα, που θα εξασφαλίσει την παρουσία στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω wild card.

Στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης κατέληξε η EuroLeague για την τελευταία "ανοιχτή" θέση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η διοργάνωση ανακοίνωσε την απόφασή της το βράδυ της Πέμπτης (27/6), κάτι που σημαίνει πως η Ρωσία θα έχει τρεις εκπροσώπους -πέραν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι.

Έτσι, η Παρτίζαν θα μείνει... με την όρεξη, αφού ήταν η έτερη ομάδα που "έπαιζε" δυνατά για τη wild card (σ.σ.: η σερβική ομάδα θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη συμμετοχή στο EuroCup ).

Θυμίζουμε πως ο χάρτης της EuroLeague για την επόμενη σεζόν περιλαμβάνει ήδη τις εξής ομάδες: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Ελλάδα), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μπασκόνια (Ισπανία), Βαλένθια (Ισπανία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Αναντολού Εφές (Τουρκία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Χίμκι (Ρωσία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ζάλγκιρις (Λιθουανία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Βιλερμπάν (Γαλλία) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ