EUROLEAGUE

Στη Μακάμπι το πρώτο "Euro Classic"

Στη Μακάμπι το πρώτο "Euro Classic"

To πρώτο "Euro Classic" που διεξήχθη την Πέμπτη (1/10/15) στο United Center του Σικάγο στα πλαίσια του Euroleague Basket World Tour 2015 είδε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να παίρνει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 85-79.

Στο "σπίτι" των Μπουλς, το United Center στο Σικάγο, έλαβε χώρα το πρώτο "Euro Classic" με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο. Το τέλος του αγώνα βρήκε την "ομάδα του λαού" να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο με 85-79.

Ο αγώνας ήταν κλασσικό ευρωπαϊκό ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το τζάμπολ της αναμέτρησης μέχρι και την αρχή της τέταρτης περιόδου οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα μέχρι να πατήσει "γκάζι" η Μακάμπι στην τέταρτη περίοδο.

Η μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ καταγράφηκε στην λήξη της πρώτης περιόδου όταν η Μακάμπι είχε προβάδισμα 18 πόντων (29-11). Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Τζεντίλε της Αρμάνι με 16 πόντους ενώ έναν λιγότερο είχε ο Χάμμελ. Από την μεριά της Μακάμπι από 15 πόντους έκαστος είχαν οι Μπάκουε και Ράντλ ενώ 12 πρόσθεσε ο Λάντεσμπεργκ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι, παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, δήλωσε: "Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά μετά βελτιωθήκαμε πολύ και πιστεύω πως η ομάδα έπαιξε 20 λεπτά εξαιρετικό μπάσκετ στην δεύτερη και τρίτη περίοδο. Στην τέταρτη περίοδο "χαθήκαμε" λίγο, πήραν ένα μικρό προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον εκείνα τα 20 καλά λεπτά. Τώρα θα πάμε στη Νέα Υόρκη και θα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο πριν γυρίσουμε σπίτι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι επιπέδου Euroleague, βέβαια υπήρχαν κάποιες διαφορές καθώς έγινε σε ένα γήπεδο πολύ μεγαλύτερο και ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά μεγαλύτερος. Η εμπειρία αυτή θα μας φανεί χρήσιμη για τη Νέα Υόρκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ