EUROLEAGUE

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της EuroLeague o Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague ανακοίνωσε τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν, με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται σε αυτή. Τέσσερις γκαρντ και ένας φόργουορντ στις επιλογές.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση των ονομάτων για την καλύτερη πεντάδα , η EuroLeague ενημέρωσε για τους παίκτες που βρίσκονται στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Εκεί όπου υπάρχουν τέσσερις γκαρντ και ένας φόργουορντ, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι μεταξύ των επιλογών.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους τέσσερις περιφερειακούς που επελέγησαν, μαζί με τους Κέβιν Πάνγκος, Αλεξέι Σβεντ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον Παούλιους Γιανκούνας να είναι ο μοναδικός ψηλός της... παρέας. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε φέτος 14 πόντους και 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο, σε μια ιστορική για εκείνον χρονιά αφού πέρασε στο Νο1 της λίστας των ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η παρουσία δύο παικτών της Ζάλγκιρις μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική (δεδομένης της παρουσίας της λιθουανικής ομάδας στο Final Four), όπως επίσης αυτή του Αλεξέι Σβεντ που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ