EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Έτσι εκτέλεσα"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να πάρει το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα και να στειλει το ματς του Ολυμπιακού με τη Χίμκι στην παράταση, όπου οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν τη νίκη (109-98).

Βραδιά βγαλμένη από σενάριο ταινίας στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να επιστρέψει από το -9, να στέλνει το ματς με τη Χίμκι στην παράταση και εκεί να την κερδίζει άνετα (109-98) για να ανέβει στο 6-8 και να κοιτάξει ξανά την οκτάδα της EuroLeague 2019/20.

Η ρωσική ομάδα έκανε το 93-96 με τρίποντο του Πολ στα 52.3 δευτερόλεπτα. Λογάριαζε, ωστόσο, δίχως τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων με τρίποντο από τα οκτώ μέτρα ευστόχησε, έκανε το 96-96 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Βασίλης Σπανούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να πάρει το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα.

"Ήταν μια γρήγορη απόφαση. Είδα πως θα γινόταν αλλαγή στην άμυνα και δεν ήθελα να τους δώσω την ευκαιρία να μου κάνουν φάουλ και να πάω στις βολές. Έτσι εκτέλεσα.

Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, που μας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Παίζουμε σε κάποια διαστήματα πολύ καλά, αλλά και σε κάποια άλλα πολύ άσχημα και πρέπει να ελαττώσουμε τα δεύτερα για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια", υποστήριξε ο Σπανούλης.

Photo credits: Eurokinissi

Δείτε τα highlifhts της αναμέτρησης:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ