EUROLEAGUE

Σλουκας: "Νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 o Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε ότι αν και ήταν ο τρίτος τίτλος EuroLeague που κατέκτησε στην καριέρα του τον χάρηκε σαν να ήταν ο πρώτος.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού στο Sinan Erdem Dome, με την Φενέρμπαχτσε να έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας ότι στο παιχνίδι υπήρχε το "πρέπει" για την ομάδα του, ενώ παραδέχθηκε ότι του φάνηκε περίεργο που έπαιξε σε έναν τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα από την Φενέρμπαχτσε, μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού: “Ας μην κρυβόμαστε. Από τη στιγμή που περάσαμε στον τελικό υπήρχε το “πρέπει”. Ο κόσμος ήταν ανυπόμονος, το βλέπατε κι εσείς. Ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά ανταγωνιστικός και περιμέναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η άμυνα μας ήταν φανταστική με τους Ούντο και Βέσελι να κάνουν τρομερή δουλειά.

Μετά η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος μας και παίξαμε καλή άμυνα σε όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού. Νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά που κατακτώ Ευρωλίγκα. Είναι πολύ σημαντικό που είμαι μέρος της ιστορίας μιας ομάδας που κατακτά Ευρωλίγκα για πρώτη φορά”.

Για τα συναισθήματα που είχε παίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα του: “ Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα του να παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά προετοιμάστηκα για έναν τελικό Ευρωλίγκα και δεν χωρούν τέτοια συναισθήματα”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ